Ajankohtaista:

Paavilan lammastilalla on Avoimet ovet Suomen luonnon päivänä la 31.8.2019 klo 12 - 15. Tilalla on tuolloin myynnissä lammassäilykettä, lampaantaljoja eri väreissä, kasvi- ja luonnonvärisiä lankoja (100 prosenttista lampaanvillaa) sekä villasta valmistettuja käsitöitä. Muut Avointen ovien tapahtumassa mukana olevat luomutilat löytyvät linkistä: Suomen luonnon päivä luomutiloilla. Lämpimästi tervetuloa Paavilan lammastilalle la 31.8.2019 klo 12 - 15 tutustumaan tai ostoksille!

Käsityöpäivät

Tilalla järjestetään kesäisin villaan liittyviä käsityöpäiviä.

- Rukilla kehruupäivä 10.7 2016 kello 9.00-16.00. Kurssin pitää Katja Myllymäki yrityksestä Villamylly. Hinta on 80 euroa ja se sisältää kahdet kahvit ja lounaan ja tarvittavat materiaalit, kuten villat ja karstat. Oma rukki kannattaa ottaa mukaan, jos sellaisen omistaa. Hinta sisältää myös arvonlisäveron. Kurssilaisia ei ole vakuutettu järjestäjän puolesta.

- Villalankojen kasvivärjäyspäivään mahtuu 6-8 henkilöä. Kurssin voi varata pienelle ryhmälle. Päivän kesto on 7 tuntia, kello 9.00-16.00 ja hinta on 80 euroa/osallistuja. Hinta sisältää kahdet kahvit ja lounaan ja tarvittavat materiaalit: kolme 100 g:n vyyhtiä karstalankaa, puretusaineet, haltialangat jne. Hinta sisältää myös arvonlisäveron. Hintaan ei kuulu tapaturmavakuutusta.

Kuva © Jari Rantala

- Huovutuspäivään mahtuu niinikään 6-8 osallistujaa ja päivän voi varata pienelle ryhmälle. Huovutuksen opetuksesta vastaa käsityöläinen Katja Myllymäki yrityksestä Villamylly. Päivän hinta on 80 euroa, sisältää kahdet kahvit ja lounaan ja tarvittavat materiaalit eli huovutettavat villat, saippuat jne. Hinta sisältää myös arvonlisäveron.

Linkit

Värjärikilta
Suomen kehrääjien kilta